Fleur van Maasdam

Meer dan 10 jaar bewezen succes in Executive Search met een uitgebreid en actief netwerk

Ondernemend, daadkrachtig, dienstverlenend, nieuwsgierig en met overtuigingskracht

Opgegroeid in een ondernemersgezin, koppel ik daadkracht aan passende bescheidenheid.

Na de hogere hotelschool ben ik mijn hotel carrière gestart, eerst in China en vervolgens in New York. In deze laatste stad heb ik ervaren ‘dat alles mogelijk is en dat de wereld aan mijn voeten lag’ door mouwen op te stropen, proactief en nieuwsgierig te zijn en lef te tonen.

Mijn competenties heb ik verder door ontwikkeld tijdens mijn opleiding voor executive search bij een gerenommeerd headhuntersbureau in combinatie met mijn opleiding ‘LifeCoach’. Zo ontstond een gedegen mix van mensenkennis, know-how en ervaring waar ik dagelijks gebruik van maak. Rode lijn in mijn carrière is oprechte belangstelling voor andere mensen. Ik krijg energie en inspiratie van contacten met anderen. Daar zie ik altijd weer nieuwe mogelijkheden en kansen in.

Met mijn uitgebreide netwerk ben ik regelmatig in contact voor het maken van een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Het bundelen van krachten en competenties daar gaat het om. Vandaar de succesvolle samenwerking met George van Evert.

VERBINDER, ENTREPENEUR, COMMUNICATIEF, VISIONAIR, STRATEEG

George van Evert brengt tientallen jaren kennis en ervaring bijeen op het gebied van  Leiderschap, Strategie en Ondernemingscultuur trajecten, Executive Search en Commissariaten

Hij was 12 jaar verbonden aan het toonaangevende Krauthammer International en bouwde daar veel ervaring op in coaching en training van management, directies en besturen. 

Als partner en managing director van de Britse en Belgische vestigingen van Krauthammer ontwikkelde hij een grote expertise in het laten groeien van organisaties.

Dit traject vervolgde hij als Managing Director van Projactive, dat zich richt op detachering, interim management, werving en selectie, executive search en HR-services.

Sinds 2010 heeft hij samen met mij een samenwerkingsverband op het gebied van Executive Search. Deze unieke samenwerking combineert het beste van de werelden waarin wij hebben geacteerd. Een grondige kennis van de organisatie op het gebied van Cultuur, Strategie en Leiderschap in combinatie met mijn Search power zorgt nu al jaren voor het succesvol invullen van directie- en managementposities.

VERBINDER, ENTREPENEUR, COMMUNICATIEF, VISIONAIR, STRATEEG

George van Evert brengt tientallen jaren kennis en ervaring bijeen op het gebied van  Leiderschap, Strategie en Ondernemingscultuur trajecten, Executive Search en Commissariaten

Hij was 12 jaar verbonden aan het toonaangevende Krauthammer International en bouwde daar veel ervaring op in coaching en training van management, directies en besturen. 

Als partner en managing director van de Britse en Belgische vestigingen van Krauthammer ontwikkelde hij een grote expertise in het laten groeien van organisaties.

Dit traject vervolgde hij als Managing Director van Projactive, dat zich richt op detachering, interim management, werving en selectie, executive search en HR-services.

Sinds 2010 heeft hij samen met mij een samenwerkingsverband op het gebied van Executive Search. Deze unieke samenwerking combineert het beste van de werelden waarin wij hebben geacteerd. Een grondige kennis van de organisatie op het gebied van Cultuur, Strategie en Leiderschap in combinatie met mijn Search power zorgt nu al jaren voor het succesvol invullen van directie- en managementposities.

proactief, zorgvuldig & doelgericht

brengen wij opdrachtgevers en hoogwaardige kandidaten met elkaar in contact die elkaar zonder mij niet zouden hebben gevonden