Executive Search

Binnen twee maanden de ideale kandidaat op de juiste plaats voor directie- en management posities

Hoogwaardige kandidaten binnen 2 maanden Met een 100% slagingspercentage als resultaat

Proactief, zorgvuldig en doelgericht en met overtuigingskracht, breng ik opdrachtgevers en hoogwaardige kandidaten met elkaar in contact die elkaar zonder mij niet zouden hebben gevonden. Voor iedere exclusieve en concrete opdracht bouw ik in een hele korte termijn, op bekend of onbekend terrein, een nieuw netwerk van scratch op. Het betreft nieuwe kandidaten die niet actief op zoek zijn maar wel open staan voor een mogelijk nieuwe en passende uitdaging.

Het resulteert steeds in een unieke match van opdrachtgever, kandidaat, functie en branche met een 100%  slagingspercentage.

In Executive Search, is kennis en ervaring op het gebied van Organisatie Ontwikkeling (leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering en strategie vorming) van grote toegevoegde waarde.

Samen met George van Evert (Sparringpartner voor Directies, Coach en Commissaris) is de grootste gezamenlijke ‘drive’ om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het succes van opdrachtgever en aan de ambitie van kandidaat.

In samenwerking met opdrachtgever vertalen we in het voortraject de leiderschapstijl, de strategie en cultuur van de organisatie naar duidelijke profielen voor executive posities. Kandidaat begeleiden en coachen we voor, tijdens en na het traject. Onze kracht is veel brede en jarenlange kennis & kunde, snel schakelen, ‘kort op de bal’ en het maken van een grondige en zorgvuldig afgewogen selectie van kandidaten met de juiste competenties, die passen bij de cultuur van een organisatie.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de competenties van kandidaten

Om te blijven groeien staan organisaties tegenwoordig voor uitdagende en belangrijke organisatievraagstukken als vernieuwend leiderschap, digitalisering, business development, flexibilisering van de arbeidsmarkt, e-commerce, disruptive marketing & communicatie campagnes, nieuwe businessmodellen omzetten van klassiek en traditioneel naar disruptive en innovatief. Hiervoor moeten organisaties steeds hogere eisen stellen aan de competenties van kandidaten.

MEER DAN 10 JAAR SUCCESVOL IN HET WERVEN VAN HOOGWAARDIGE KANDIDATEN

voor exclusieve en concrete opdrachten voor directie- en management posities

MEER DAN 10 JAAR SUCCESVOL IN HET WERVEN VAN HOOGWAARDIGE KANDIDATEN

voor exclusieve en concrete opdrachten voor directie- en management posities